7:00am
Default-user-thumb
Online
Assisted Self Practice
2 hours and 45 minutes with Greg Nardi
Assisted self practice Monday-Thursday 7am-9:45am
7:00 am
Default-user-thumb
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes with Amanda Palermo
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am
7:00 am
Default-user-thumb
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes with Greg Nardi
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am
8:00 am
Default-user-thumb
Online
Led Primary
1 hour and 30 minutes with Greg Nardi
Led Primary 8am-9:30am
7:00 am
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am
9:00am
Default-user-thumb
Online
Asana Clinic
1 hour with Amanda Palermo
Bring your questions and inquiries about asanas and Amanda will break down and workshop specific poses as requested by you the students.
9:00am
Online
Sunday Sessions
1 hour
On Sundays 9am-10am Grassroots Yoga brings you a variety of guest teachers and/or workshops to enhance your practice and understanding of the yoga journey
7:00am
Default-user-thumb
Online
Assisted Self Practice
2 hours and 45 minutes with Amanda Palermo
Assisted self practice Monday-Thursday 7am-9:45am
7:00 am
Default-user-thumb
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes with Greg Nardi
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am
7:00am
Default-user-thumb
Online
Assisted Self Practice
2 hours and 45 minutes with Greg Nardi
Assisted self practice Monday-Thursday 7am-9:45am
7:00 am
Default-user-thumb
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes with Amanda Palermo
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am
6:00pm
Default-user-thumb
Online
Ashtanga Flow
1 hour with Amanda Palermo
This one hour class draws on the poses of the half primary series. This is a slower paced instructional class in which various and modifications are offered.
7:00am
Default-user-thumb
Online
Assisted Self Practice
2 hours and 45 minutes with Greg Nardi
Assisted self practice Monday-Thursday 7am-9:45am
7:00 am
Default-user-thumb
Online
Breathing Chanting Meditation
45 minutes with Amanda Palermo
Monday-Friday 7:00am-7:45am Sunday 8:00am-8:45am